Inzet ouders

Oudervereniging

De inzet van ouders is van groot belang bij het goed laten functioneren van de school. Onder verantwoordelijkheid van de groepsleerkracht ondersteunen ouders tijdens activiteiten binnen de school of tijdens excursies. In alle groepen wordt op meerdere gebieden om ouderhulp gevraagd.

Binnen de school is er ook een oudervereniging. Deze bestaat op dit moment uit ouders. Jaarlijks worden er werkgroepen gevormd die bestaan uit een aantal ouders en teamleden om activiteiten te organiseren. Activiteiten die door de oudervereniging worden georganiseerd zijn onder andere: Sinterklaas, het Lichtjesfeest, Carnaval, Pasen, het Zomerfeest, het Schoolreisje en de laatste schooldag.  De ouderraad zoekt nog leden, dus ben je nieuwsgierig meld je aan bij meneer Jan.

Vrijwilligers

Binnen onze school zijn er een aantal vrijwilligers werkzaam. Zoals bijvoorbeeld in onze Mozabieb.