Opvang regelen

Stichting Kinderopvang Roermond organiseert het overblijven (TussenSchoolse Opvang) op ’t Mozaïek. Kinderopvang Roermond zorgt voor het drinken tijdens deze pauze: er is altijd melk en chocomel. In de wintermaanden is er tevens bouillon en in de zomermaanden ranja. Voor de TussenSchoolse Opvang (TSO) betaalt u per kind € 2,50 per dag. Wilt u meer informatie over de TSO dan kunt u op school een informatieboekje vragen. Of een afspraak maken met Sylvia Geurts (coördinator van de TSO). Zij is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.45 en 13.15 aanwezig. Het telefoonnummer van het Centraal Bureau is: 0475-337049.

• Aanmelden